تبلیغات
مرجع گردشگری تارا - در هر صبحانه می توان تاریخ طبیعت و جغرافیا را دید
مرجع گردشگری تارا
معرفی جاذبه های گردشگری شهرها و هتلهای آنها برای اقامت
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
طراحی وب تارادیس
درباره وبلاگ


با توجه به اهمیت صنعت گردشگری و هتلداری، این وبلاگ بر آن است که شما را بیشتر با این مقوله آشنا سازد و در صدد آن است که جدیدترین و آسانترین راههای رزرو هتل که در قرن حاضر به عنوان رزرو آنلاین هتل معروف است را به شما معرفی کند. شما میتوانید با ورود به سایت گردشگری تارا http://tourismpedia.ir/ که دارای نرم افزار رزرو آنلاین هتل است به راحتی با دیدن هتلهای شهر مورد نظر، اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورده و در با پرداخت اینترنتی اتاق مورد نظر خود را رزرو نموده با آرامش به سفر بروید.
شرکت تارادیس، نویسنده نرم افزار رزرواسیون آنلاین هتل، سفری خوش و با آرامش را برای هموطنان عزیزمان آرزو دارد.

مدیر وبلاگ : تارا توریسم
نویسندگان
در هر صبحانه می توان تاریخ طبیعت و جغرافیا را دید....درسته آیا؟

یاسوج 

جایی که نان صبحانه اش از بلوط تهیه و پخته می شود بلطو که ریشه در تاریخ و طبیعت ذاتی یاسوج دارد. بلوط را در نان، غذا و داروها نیز می توان یافت. 

نانی که از فرآوری میوه درخت بلوط به دست می آید، در درمان بسیاری از بیماریهای گوارشی موثر است.

این نان که به «نان کلگی» معروف است از قدیمی‌ترین نان های محلی کهگیلویه و بویراحمد است که برای تهیه آن، میوه درخت بلوط را چیده و به طور سنتی فرآوری می کنند.

برای تهیه‌ نان بلوطی، عصاره‌ بلوط یا «کلگ» را درون آب یک هفته می‌خیسانند، تا به‌صورت خمیر درآمده و  سپس آن‌را درون سبدهای مخصوصی که از شاخه‌های بادام کوهی می‌سازند، پالایش می‌کنند.

برکو

یکی دیگر از نان های سنتی این استان نان «برکو» است که برای تهیه آن از آرد گندم مخلوط با بلغور گندم استفاده می کنند.

گرده ذرتی

«گرده ذرتی» یکی دیگر از نان‌های سنتی است که با آرد ذرت تهیه می شود و برای پخت نان ابتدا آرد ذرت را خیسانده تا کمی ترش شود و سپس تابه سنتی مخصوص را روی آتش قرار داده و خمیر را روی آن پهن می کنند.

در مرحله بعد تابه را از روی آتش برداشته و وارونه روی زغالها قرار می دهند تا پخته شود و سپس با روغن یا کره حیوانی چرب کرده و می خورند.

شلشلی

«شُلشُلی» از دیگر نان های استان است که با آرد گندم تهیه می شود.

این نان با آرد گندم تهیه شده و بسیار خوشمزه است.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
1396/12/4 06:00 ب.ظ
پست بسیار عالی من به سادگی بر وبلاگ شما تکان دادم و می خواستم بگویم که من هستم
واقعا لذت بردن از مرور پست های وبلاگ شما. پس از همه من خواهد شد
اشتراک خود را به اشتراک خود و من امیدوارم که شما
خیلی زود یک بار نوشتی
1396/11/10 02:55 ب.ظ
خیلی عالی و ممنون
1396/09/16 08:46 ب.ظ
What's up, I want to subscribe for this weblog to obtain hottest updates, therefore where can i do it please help.
1396/09/16 08:45 ب.ظ
A motivating discussion is worth comment. I do believe that you ought to publish more about this subject matter, it may not be
a taboo matter but generally people don't talk about these issues.
To the next! Cheers!!
1396/09/16 08:25 ب.ظ
Appreciate this post. Let me try it out.
1396/09/1 12:44 ب.ظ
به به.عجب عکسی.انسان یادقدیم می افتد.زمان ما هم هینجوری نان میپختند.چه قدر هم در هوای سرد نان داغ میچسبد.یادش بخیر
تارا توریسمواقعا....ممنون دوست عزیز قسمت بشه ایشالا...
1396/09/1 12:41 ب.ظ
ازقیافه اش معلومه خوشمزه است...
تارا توریسممیشه نباشه ... نصیب بشه نوش جان کنین
1396/09/1 12:40 ب.ظ
عجب نونی بشه این...تازه ی تازه.داااااغ
تارا توریسمبه به نوش جان :)
1396/09/1 12:40 ب.ظ
به به نون تازه
تارا توریسمبفرما عزیز :)
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
ایران لینکر