تبلیغات
مرجع گردشگری تارا - مطالب آبان 1396
مرجع گردشگری تارا
معرفی جاذبه های گردشگری شهرها و هتلهای آنها برای اقامت
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
طراحی وب تارادیس
درباره وبلاگ


با توجه به اهمیت صنعت گردشگری و هتلداری، این وبلاگ بر آن است که شما را بیشتر با این مقوله آشنا سازد و در صدد آن است که جدیدترین و آسانترین راههای رزرو هتل که در قرن حاضر به عنوان رزرو آنلاین هتل معروف است را به شما معرفی کند. شما میتوانید با ورود به سایت گردشگری تارا http://tourismpedia.ir/ که دارای نرم افزار رزرو آنلاین هتل است به راحتی با دیدن هتلهای شهر مورد نظر، اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورده و در با پرداخت اینترنتی اتاق مورد نظر خود را رزرو نموده با آرامش به سفر بروید.
شرکت تارادیس، نویسنده نرم افزار رزرواسیون آنلاین هتل، سفری خوش و با آرامش را برای هموطنان عزیزمان آرزو دارد.

مدیر وبلاگ : تارا توریسم
نویسندگان
سر پل ذهاب
سرپل ذهاب (زهاب) (کردی:سه‌رپێڵ زه‌هاو) یکی از شهرهای استان کرمانشاه ایران و مرکز شهرستان سرپل ذهاب است. مردم این شهر کرد هستند و به زبان کردی حرف می‌زنند. این شهر مرزی ایران در زمان جنگ ایران و عراق به شدت آسیب دید اما بعد از جنگ بازسازی شد.
آشوری‌ها از این شهر به نام کالمانو یاد کرده‌اند. در زمان ساسانیان این ناحیه استانی به نام خسرو شاد فیروز بوده‌است. در کتاب های تاریخی و جغرافیا، ذهاب را به صورت زهاو (زهاو در کوردی به معنی آب خیز است که از دو واژه زه + آو به معنی آب ساخته شده‌است) نگاشته‌اند و آن را مرکز ناحیه حلوان معرفی کرده‌اند. در دوران خلفای عباسی، این ناحیه تابع حکومت بغداد بود ولی بعدها به استثنای دوران زندیه و قاجاریه (تا سال ۱۳۳۸ ه‍. ق) که توسط پادشاهان عثمانی اداره می‌شد همیشه جزء قلمرو ایران بود. حلوان شهر مهم ساسانی‌ها و پایتخت ۱۵۶ساله بنوعنازیان است. «ابن خلدون» قدیمی‌ترین آثار تمدن آسیا را در این شهر مشاهده کرد و «راویلینسون» آنرا یکی از هشت شهر باستانی دنیا می‌داند.

و زلزله ای که بیش از  ۵۳۸ کشته بر جای گذاشت





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
در هر صبحانه می توان تاریخ طبیعت و جغرافیا را دید....درسته آیا؟

یاسوج 

جایی که نان صبحانه اش از بلوط تهیه و پخته می شود بلطو که ریشه در تاریخ و طبیعت ذاتی یاسوج دارد. بلوط را در نان، غذا و داروها نیز می توان یافت. 

نانی که از فرآوری میوه درخت بلوط به دست می آید، در درمان بسیاری از بیماریهای گوارشی موثر است.

این نان که به «نان کلگی» معروف است از قدیمی‌ترین نان های محلی کهگیلویه و بویراحمد است که برای تهیه آن، میوه درخت بلوط را چیده و به طور سنتی فرآوری می کنند.

برای تهیه‌ نان بلوطی، عصاره‌ بلوط یا «کلگ» را درون آب یک هفته می‌خیسانند، تا به‌صورت خمیر درآمده و  سپس آن‌را درون سبدهای مخصوصی که از شاخه‌های بادام کوهی می‌سازند، پالایش می‌کنند.

برکو

یکی دیگر از نان های سنتی این استان نان «برکو» است که برای تهیه آن از آرد گندم مخلوط با بلغور گندم استفاده می کنند.

گرده ذرتی

«گرده ذرتی» یکی دیگر از نان‌های سنتی است که با آرد ذرت تهیه می شود و برای پخت نان ابتدا آرد ذرت را خیسانده تا کمی ترش شود و سپس تابه سنتی مخصوص را روی آتش قرار داده و خمیر را روی آن پهن می کنند.

در مرحله بعد تابه را از روی آتش برداشته و وارونه روی زغالها قرار می دهند تا پخته شود و سپس با روغن یا کره حیوانی چرب کرده و می خورند.

شلشلی

«شُلشُلی» از دیگر نان های استان است که با آرد گندم تهیه می شود.

این نان با آرد گندم تهیه شده و بسیار خوشمزه است.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 فرهاد کی بود؟ کدام موه را کند؟ شیرین که بود؟ فرهاد و شیرین در کدام ادبیات بودند؟....


عجیب اینکه شهری در ترکیه هست به نام آماسیا و کوهی در آن هست و افسانه ای که فرهادی بودی که برای بانویی به نام شیرین کوهی در آماسیا را کند و چه عجیب. به این افسانه ، افسانه "آینالی ماغارا" می گویند.

طبق این افسانه فرهاد از نقاشان پرس ها در آناتولی آن روز بود که زیر نظر پرس ها اداره می شد.






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
ایران لینکر